Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
Cepamo trauku ietauko.
Burkānus sagriež nelielos gabaliņos, pastinakus notīra un pārgriež uz pusēm, sīpolus nomizo un sagriež nelielās daiviņās. Puravus notīra un sagriež gareniski nelielos stiebriņos.
Visus dārzeņus saber cepamajā traukā un cep cepeškrāsnī 25 minūtes.
Kamēr dārzeņi cepas, gatavo mīklu – bļodā ieliek olas, pievieno miltus, sāli un pienu un visu sajauc vienmērīgā masā.
Cepamo trauku ar dārzeņiem izņem no cepeškrāsns. Pusi no dārzeņiem uz mirkli izņem no trauka. Atlikušos dārzeņus pārlej ar mīklu, bet pa virsu uzber izņemtos dārzeņus. Pa virsu liek arī dažas salvijas lapiņas.
Dārzeņus ar mīklu liek atpakaļ cepeškrāsnī un cep vēl 30 minūtes, līdz mīkla ir skaisti pacēlusies, zeltaini brūna un nedaudz atrāvusies no cepamā trauka maliņām.