Siera kūka, kuras gatavošana divatā radīs prieku ne tikai ēdājiem, bet padosies no rokas. "Pēdējā laikā iepaticies gatavot kūkas – tās, kuras nav jācep," atklāj receptes autore. To Tasty.lv lasītājiem piedāvā Inese Zeļģe, kura piedalās Philadelphia recepšu konkursā.
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 g"Selga" iebiezinātā piena cepumi0.5 paciņa sviests1 iepakojums Filadelfijas siers1 iepakojums rikota siers200 mlsaldais krējums15 gželatīns cukurs saldētas ogas
Pagatavošana
1
Kūkas veidnē samīca cepumus kopā ar sviestu un ieliek ledusskapī.
2
Uzbriedina un ūdens peldē izkausē želatīnu. Samaisa abus sierus.
3
Saputo (var arī sablendēt) saldo krējumu, kam pievieno 70% gatavā želatīna, tad liek klāt arī sieru masu – šo gardumu liek traukā virs cepumu masas.
4
Ogas liek pa virsu un pārlej ar atlikušo želatīnu.
5
Nākamajā dienā izņem no ledusskapja un našķojas!
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuCukursFiladelfijas siersSaldais krējumsSviestsTortes un kūkasviegliŽelatīnsBez termiskas apstrādesCepumiRikotaSaldētas ogasSiera kūkasKūkas bez cepšanas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit