25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 laša filejas gabali2 citrona šķēles daži diļļu zariņi4 sīpolloki olīveļļa pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Liek karsēties cepeškrāsni līdz 200°C. No cepamā papīra izgriež divus lielus taisnstūrus, kuros varēs ietīt laša fileju. Ja nepieciešams, papīra dvielī filejas nosusina sausas.
2
Uz papīra loksnes centrā liek fileju, tai pa virsu liek citrona šķēli, to pirms tam pārgriežot uz pusēm, diļļu zariņus, sagrieztus lokus. Filejas apslacina viegli ar eļļu, apkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem.
3
Satin filejas tā, lai papīra pauniņa būtu cieši noslēgta. Liek pauniņas uz cepamās pannas, to liek karstā cepeškrāsnī un cep 15-20 minūtes, atkarībā no tā, cik lielas ir filejas.
4
Izņem filejas no krāsns un ļauj pauniņām, pirms tās atver, dažas minūtes atpūsties. Uzmanīgi atver un pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit