25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
1 sīpols1 ābols2 TKeļļa750 mlkarsts dārzeņu buljons250 gbrokoļi3 ĒKpētersīļi (sakapāti) sāls pipari
Pagatavošana
1
Katliņā ielej eļļu un ieber sasmalcinātu sīpolu un gabaliņos sagrieztu (pirms tam nomizotu un iztīrītu) ābolu. Apcep aptuveni piecas minūtes, ar katliņam uzliktu vāku.
2
Pēc tam pārlej pāri dārzeņu buljonu un saber klāt sagrieztus brokoļus. Zupai ļauj sākt vārīties un gatavo aptuveni 15 minūtes.
3
Izvārītajai zupai pievieno pētersīļus. Zupu sablendē ar rokas blenderi vai pārlej lielajā virtuves blenderī.
4
Kad krēmzupa sablendēta, lej bļodiņās un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Mazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemVārīšanaAugu eļļaBrokoļiPipariPētersīļiĀboliDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupasSīpoliGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit