auzu pārslu cepumi
Foto: Shutterstock
Burvīgas enerģijas lodītes ziemas mēnešiem. Tās vari ēst gan brokastīs, gan ņemt līdzi uz darbu un apēst pārtraukumā.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 mlauzu pārslas (ātri vārāmās)120 mlkokosriekstu skaidiņas100 mllinsēklas (maltas)200 mlžāvētas dzērvenes50 gtumšā šokolāde100 mlzemesriekstu sviests50 mlmedus

Pagatavošana

1

Lielā bļodā samaisa auzu pārslas ar kokosriekstu skaidiņām, maltām linsēklām, dzērvenēm un drupinātu šokolādi. Pēc tam pievieno riekstu sviestu un medu.

2

Samīca visu kopā.

3

Ar mitrām rokām veido auzu bumbiņas.

4

Pasniedz uzreiz vai arī glabā slēgtā traukā, ja ir iecere tās ēst vēlāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!