15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 mlauzu pārslas (ātri vārāmās)120 mlkokosriekstu skaidiņas100 mllinsēklas (maltas)200 mlžāvētas dzērvenes50 gtumšā šokolāde100 mlzemesriekstu sviests50 mlmedus
Pagatavošana
1
Lielā bļodā samaisa auzu pārslas ar kokosriekstu skaidiņām, maltām linsēklām, dzērvenēm un drupinātu šokolādi. Pēc tam pievieno riekstu sviestu un medu.
2
Samīca visu kopā.
3
Ar mitrām rokām veido auzu bumbiņas.
4
Pasniedz uzreiz vai arī glabā slēgtā traukā, ja ir iecere tās ēst vēlāk.
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDažādas uzkodasAuzu pārslasLinsēklasMedusRiekstu sviestsviegliDzērvenesIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesŠokolādeKokosriekstu skaidiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit