Sastāvdaļas
Pagatavošana
Smalki sagriež sīpolu un ķiploka daiviņas. Sarīvē sieru.
Sakarsē sausu pannu un apcep papriku un čili piparu, tos apgrozot. Pēc tam pipariem noņem miziņu, izņem sēklas un kopā ar tomātiem liek blendera traukā, sablendē.
Katliņā karsē eļļu un apcep sīpolus un ķiplokus, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi. Apceptos sīpolus un ķiplokus pievieno tomātiem ar čili, sablendē vēlreiz.
Blendētos dārzeņus lej katliņā un strauji uzvāra, pēc tam noregulē nelielu karstumu un maisot apcep apmēram 3 minūtes. Pievieno buljonu, vēlreiz strauji uzvāra, pēc tam uz nelielas uguns karsē 15 minūtes.
Tikmēr sagriež nelielos gabaliņos vistas fileju un avokado mīkstumu, sakapā kinzas zaļumus. Avokado apslacina ar citronu sulu.
Zupā liek vistas gabaliņus, pēc garšas sāli un melnos piparus. Vāra apmēram 3-5 minūtes, atkarībā no tā, cik smalki sagriezta vistas fileja. Beigās zupā iemaisa sieru.
Zupu lej bļodiņās, pa virsu liek avokado gabaliņus, kukurūzas čipsus, skābo krējumu un zaļumus. Tiem, kam garšo īpaši asi ēdieni, papildus liek plāni sagrieztas svaiga čili ripiņas.