30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 ĒKsaulespuķu eļļa1 sīpols2 gurķi500 mldārzeņu buljons3 ĒKpiparmētras (sakapātas) olīveļļa sāls pipari piparmētru lapiņas dekorēšanai
Pagatavošana
1
Katliņā ielej eļļu un uz vidējas uguns uzkarsē. Pēc tam pieber sakapātu sīpolu un apcep to aptuveni piecas minūtes, līdz sīpola gabaliņi kļuvuši caurspīdīgi.
2
Gurķus sagriež nelielos gabaliņos un pieber katliņā pie sīpoliem. Apcep 2-3 minūtes, pēc tam visu aplej ar buljonu un ļauj šķidrumam sākt burbuļot.
3
Katlam uzliek vāku un vāra zupu aptuveni 20 minūtes. Zupai pēc tam ļauj nedaudz atdzist, tad pievieno sakapātas piparmētras. Zupu sablendē lielajā blenderī vai ar rokas blenderi, lai veidotos krēmzupas konsistence.
4
Krēmzupai ļauj atdzist. Pēc tam pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz bļodiņās, garnējot ar pavisam nelielu daudzumu olīveļļas un piparmētru lapiņām.
Mazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemVakariņu idejasOlīveļļaPipariPiparmētrasSaulespuķu eļļaDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupasGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit