30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
4 mazi baklažāni2 cukīni4 ĒKolīveļļa500 gpilngraudu spageti2 citronu sula un saīvēta miziņa15 gbaziliks15 gpiparmētras
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
2
Baklažānus sagriež ceturtdaļās, bet cukīni šķēlītēs. Dārzeņus apviļā divās ēdamkarotēs olīveļļas. Pēc tam uzliek uz cepampannas un gatavo cepeškrāsnī 10-15 minūtes. Kad gatavi, izņem no cepeškrāsns un atdzesē.
3
Spageti izvāra, kā norādīts uz iepakojuma. Kad spageti gatavi, nokāš un atdzesē zem aukstas ūdens strūklas.
4
Spageti pārliek lielā bļodā, pārlej ar atlikušo olīveļļu, pievieno citronu sulu, apceptos baklažānus un cukīni un gandrīz visas bazilika un piparmētru lapiņas. Salātus kārtīgi apmaisa.
5
Pasniedz šķīvjos, pa virsu uzkaisot citrona miziņu un bazilika, kā arī piparmētru lapiņas.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemRomantiskas vakariņasCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt atdzesētuBaklažāniBaziliksCitroniOlīveļļaPiparmētrasSpagetiMakaronu ēdieniviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiCukīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit