30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 mlkokosriekstu piens300 mlūdens225 grīsi60 gpūdercukurs3 ĒKkokosriekstu skaidiņas300 gmango (sagriezts gabaliņos)1 laims (sarīvēta miziņa un sula)
Pagatavošana
1
Katliņā ielej ūdeni. Pielej kokosriekstu pienu un uzvāra. Pēc tam pieber rīsus, cukuru un kokosriekstu skaidiņas.
2
Kamēr šķidrums karsts, rīsus regulāri apmaisa. Tos vāra 20 minūtes, līdz rīsi mīksti, bet kokosriekstu piens sabiezējis.
3
Pasniedz rīsu pudiņu bļodiņās, pa virsu liekot mango gabaliņus. Tos aplaista ar laima sulu un apkaisa ar laima miziņu.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLaimsMangoPūdercukursRīsiŪdensPudiņiviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiKokosriekstu piensKokosriekstu skaidiņasPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit