Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas gabaliņus iegriež ar asu nazi, pārkaisa gaļai speciālās garšvielas, koriandru, ķiploku un piparus. Gaļu aplej ar etiķi un ieliek cieši noslēgtā traukā. Vistu ieliek ledusskapī un ļauj marinēties vismaz stundu.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Katlā uzkarsē ēdamkaroti eļļas un apcep tajā vistas šķiņķīšus un stilbiņus aptuveni 5 minūtes, līdz gabaliņi apbrūnējuši. Tad katlam uzliek folijas sloksni vai cepamo papīru, ieliek cepeškrāsnī un ļauj vistai cepties 10 minūtes.
Kamēr vista cepas, citā pannā uzkarsē atlikušo eļļu un apcep sīpolu, līdz tā gabaliņi mīksti. Iemaisa sīpolos kariju un cep 1 minūti. Tad pievieno tomātu pastu un konservētos tomātus, un nedaudz apsilda pannā.
Kad konservētie tomāti karsti, tos pievieno katlam ar vistu. Katlā ber arī buljona kubiņu, rīsus, papriku un 500 mililitrus verdoša ūdens. Pievieno garšvielas un vāra uz plīts aptuveni 20 minūtes, līdz rīsi mīksti un šķidrums teju pazudis.
Rīsus ar vistu pasniedz, kamēr maltīte vēl karsta. Virsū liek spinātu lapiņas un koriandru.