Foto: Privātais arhīvs

"Laikam jau visvienkāršāk ir kaut ko pagatavot, par pamatu izmantojot makaronus," norāda receptes autors Aivars. Šī recepte piedalās Tasty.lv "Ātro vakariņu" konkursā.

45Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

makaroni, piemēram, "penne" saldēti zaļie zirnīši1 ola saldais krējums200 glasis saldētas garneles, neliela paciņa Krievijas siers, piemēram, "Trikata" Premium Sniega bumbas ar ķiplokiem saujadilles2 buljona kubiņi (ja ir) pēc garšassāls pēc garšaspipari

Pagatavošana

1

Vispirms apvāra makaronus. Pavisam nedaudz, tikai lai uzkarst. Vārot var pievienot divus dārzeņu buljona kubiņus.

2

Karstos makaronus izber traukā un pievieno dažas sniega bumbas (vai kausēto sieru), garneles un zirnīšus.

3

Visu apmaisa. Cepamtrauku ieziež ar to pašu sniega bumbu eļļu, kas bundžiņā. Makaronu maisījumu kārto traukā.

4

Pāri kārto laša gabaliņus. Pārlej ar saldo krējumu, kurā iemaisīta ola, dilles un sāls ar pipariem pēc garšas.

5

Virsū uzrīvē Krievijas sieru.

6

Liek cepeškrāsnī 175 grādos uz 25–30 minūtēm. Pasniedz, kamēr vēl karsts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!