30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 sīpols1 burkāns1 ķiploka daiviņa500 gtomāti1 ldārzeņu buljons20 gbaziliks balzamiko etiķis saldais krējums
Pagatavošana
1
Katliņā ielej eļļu un apcep sakapātu sīpolu, smalki sagrieztu burkānu un saspiestu ķiploka daiviņu. Visu kopā apcep aptuveni 10 minūtes.
2
Pēc tam pievieno sakapātus tomātus un sutina dažas minūtes. Kad tas izdarīts, pārlej ar buljonu. Pievieno bazilika lapiņas un mazliet balzamiko etiķa.
3
Zupu pavāra vēl dažas minūtes. Kad gatava, sablendē līdz tādai konsistencei, kas tīkama.
Pasniedz, kamēr vēl karsta, ar saldo krējumu. Ja ir vēlme, pievieno arī sakapātus lociņus.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemVakariņu idejasVārīšanaBalzamiko etiķisBaziliksBurkāniTomātiĶiplokiDārzeņu zupasBiezzupas un krēmzupasSīpoliGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljons
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit