15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
pēc garšasJūras sāls saujapētersīļi ķiploka daiviņa svaigs sarkanais čili pipars1 kgtomāti3 ĒKolīveļļa450 gmakaroni pēc garšasmelnie pipari saulē kaltēti tomāti pasniegšanai
Pagatavošana
1
Katliņā uzvāra ūdeni un pievieno sāli. Saber šķidrumā makaronus un novāra pēc norādēm uz iepakojuma.
2
Kamēr makaroni vārās, gatavo svaigo tomātu "mērci" – sakapā pētersīļus, ķiploku un svaigo čili piparu (tam izņem sēkliņas). Sakapātās sastāvdaļas ieber bļodā un pievieno tiem gabaliņos sagrieztus tomātus, pārlej ar eļļu un sastāvdaļas apmaisa.
3
Kad makaroni gatavi, tos nokāš, noskalo zem vēsa ūdens strūklas un notecina. Makaronus pievieno salātu bļodā tomātiem. Visu apmaisa un pēc garšas pievieno sāli un piparus.
4
Pasniedz šķīvjos, dekorējot ar pētersīļa lapiņām un kādu saulē kaltēta tomāta gabaliņu.
Labu apetīti!
Ēdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaMakaroniMelnie pipariOlīveļļaPētersīļiSaulē kaltēti tomātiTomātiČiliMakaronu salātiViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit