780Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3.5 kgcūkgaļas liesums (kakla vai stilba gabals)2 kgsīpoli sāls pēc garšassarkanie un melnie pipari100 mleļļa100 mlvīna etiķis vai trīs citronu sula
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež palielos gabalos. Sīpolus sagriež gredzenos. Lielā bļodā liek kārtām gaļu un sīpolus. Labi samaisa, lai parādās sula, tad uzlej sakultu etiķi ar eļļu. Pieliek sāli un piparus, vēlreiz labi izmaisa un noslogotu atstāj uz nakti.
2
Uz iesma sprauž pamīšus ar sīpolu riņķīšiem un cep 10-15 centimetrus virs karstām oglēm, aptuveni 15-20 minūtes. Cepot ik pa brīdim apslaka ar etiķa šķīdumu vai citrona sulu.
Recepte: no portāla "Cālis.lv" arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit