Desiņas bekona 'kažociņā'
"Pēc šīs receptes ļoti garšīgas sanāk pat pašas vienkāršākās desiņas. Bet, ja jums būs desiņas no īstas gaļas, rezultāts būs vienkārši fantastisks! Un nav svarīgi, no kādas gaļas – vistas, cūkgaļas vai jēra, šajā gadījumā der viss!" raksta receptes autore Viktorija.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
10 desiņas10 šķēlesbekons1 ĒKeļļa timiāns rozmarīns svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Timiāna un rozmarīna lapiņas noņem no kātiņiem, smalki sakapā un kopā ar pipariem apcep uz sausas pannas 1-2 minūtes. Tā smaržas un garšas būs spēcīgākas.

2

Desiņas apsmērē ar eļļu un pārkaisa apceptās garšvielas, lai desiņas būtu pilnīgi noklātas. Katru desiņu ietin bekona šķēlē un sastiprina ar koka irbulīti.

3

Cep uz karstām oglēm 5-8 minūtes, atkarībā no desiņu resnuma. Šādi sagatavotas desiņas var apbrūnināt arī uz pannas vai cepeškrāsnī.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!