30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
10 desiņas10 šķēlesbekons1 ĒKeļļa timiāns rozmarīns svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Timiāna un rozmarīna lapiņas noņem no kātiņiem, smalki sakapā un kopā ar pipariem apcep uz sausas pannas 1-2 minūtes. Tā smaržas un garšas būs spēcīgākas.
2
Desiņas apsmērē ar eļļu un pārkaisa apceptās garšvielas, lai desiņas būtu pilnīgi noklātas. Katru desiņu ietin bekona šķēlē un sastiprina ar koka irbulīti.
3
Cep uz karstām oglēm 5-8 minūtes, atkarībā no desiņu resnuma. Šādi sagatavotas desiņas var apbrūnināt arī uz pannas vai cepeškrāsnī.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPiknika ēdienu receptesGrilsGaļas uzkodasAugu eļļaBekonsMelnie pipariRozmarīnsGaļas ēdieniTimiānsdesa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit