70Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgsarkanie sīpoli0.5 glāzeolīveļļa (100 g)0.5 glāzemedus0.5 glāzebrūnais cukurs0.5 glāzesarkanvīna etiķis1 timiāna zariņš pēc garšasmalti pipari
Pagatavošana
1
Nomizo un sagriež sīpolus gredzenos.
2
Sakarsē pannu ar eļļu un pievieno smalki sakapātu timiānu.
3
Pievieno sīpolus un uz lēnas uguns tos cep, ik pa brīdim apmaisot. Svarīgi sīpolus nepiededzināt, bet gan apcept mīkstus un caurspīdīgus.
4
Tad pielej etiķi, pievieno visas pārējās sastāvdaļas un ik pa brīdim apmaisot uz lēnas uguns karsē. Pēc laika sīpoli sāks karamelizēties un brūnēt, bet turpini tos karsēt aptuveni stundu, līdz novārās šķidrums un masa ir sabiezējusi.
5
Pildi burciņās, liec ledusskapī un glabā gardēžu lutināšanai.
Pannā cepts ēdiensBrūnais cukursMedusPipariSarkanie sīpoliIevārījumi, džemi un marmelādesTimiānsVīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit