60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kglīdakas fileja200 gbaltmaize1 glāzepiens5 ĒKrīvmaize4 ĒKeļļa1 ĒKsviests pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Zivs fileju un baltmaizi kopā samaļ gaļasmašīnā. Masai pievieno pienu, sāli, piparus un vēlreiz kārtīgi samaļ vai samaisa.
2
Masai pievieno sviestu, kas noturēts istabas temperatūrā, rūpīgi samīca un veido vidēja izmēra kotletes. Tās apviļā rīvmaizē.
3
Pannā uzkarsē eļļu. Kotletes liek pannā un cep 10-15 minūtes pirms ēšanas, līdz tās no abām pusēm ir zeltaini brūnas.
Pasniedz, kamēr vēl siltas, aplejot ar izkausētu sviestu vai kādu mērci.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasAugu eļļaBaltmaizeLīdakaPiensPipariRīvmaizeSviestsZivju un jūras produktu ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit