Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C.
Eļļu ielej virtuves kombainā, pievieno olas un Muskovado cukuru. Visu kārtīgi samaisa. Pēc tam piesijā miltus, cepamo pulveri, kanēli un muskatriekstu. Mīklai pievieno arī sasmalcinātus pekanriekstus un apelsīnus. Visu kārtīgi samaisa.
Mīklas masu ielej ietaukotā kūkas formā un liek cepeškrāsnī cepties 50-60 minūtes.
Kamēr kūka cepas, gatavo glazūru. Vispirms sajauc sviestu ar 30 gramiem pūdercukura un vaniļas pastu. Sviesta un pūdercukura masu ar mikseri saputo, līdz tā ir gaisīga.
Atlikušo pūdercukuru sajauc ar pāris ēdamkarotēm ūdens, lai pūdercukura masa būtu viegli plūstoša. Pūdercukura glazūru pārlej konditorejas tūtā.
Glazē kūku – vispirms uz tās uzziež sviesta un pūdercukura glazūru. Tad virsū ar veiklām kustībām uzspiež pūdercukura un ūdens glazūru. Kad tas izdarīts, kūku apbārsta ar apelsīna miziņu, bet tad uzpilina tai virsū kļavu sīrupu.