Foto: Shutterstock
Izrādās, ka gardu viltotos ananasus var gatavot ne tikai no ķirbjiem, bet arī mazāk zināmā veidā, – izmantojot kabačus vai cukīni.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2.5 kgkabači1 lananasu sula (100%)1 glāzecukurs1 gab.citrons

Pagatavošana

1

Kabačus nomizo un sagriež kubiņos. Citronam izspiež sulu, norīvē miziņu.

2

Katlā lej ananasu sulu, pieber cukuru, piespiež citrona sulu, pievieno miziņas un vāra, līdz cukurs izkusis.

3

Pievieno kabačus un turpina vārīt uz lēnas uguns, līdz kabači kļūst caurspīdīgi.

4

Tad kabačus izņem ārā un liek pa burkām, bet atlikušo šķidrumu vēlreiz uzvāra un ar to pārlej kabačus.

5

Burkas aizvāko un uzglabā vēsa vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!