4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2.5 kgkabači1 lananasu sula (100%)1 glāzecukurs1 gab.citrons
Pagatavošana
1
Kabačus nomizo un sagriež kubiņos. Citronam izspiež sulu, norīvē miziņu.
2
Katlā lej ananasu sulu, pieber cukuru, piespiež citrona sulu, pievieno miziņas un vāra, līdz cukurs izkusis.
3
Pievieno kabačus un turpina vārīt uz lēnas uguns, līdz kabači kļūst caurspīdīgi.
4
Tad kabačus izņem ārā un liek pa burkām, bet atlikušo šķidrumu vēlreiz uzvāra un ar to pārlej kabačus.
5
Burkas aizvāko un uzglabā vēsa vietā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit