40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 bundža tvaicētie turku zirņi 'Bonduelle'70 grīsi1 bundža tvaicētu lēcu 'Bonduelle'800 mlkonservēti tomāti savā sulā1 čili pipars1 sīpols2 TKmalta paprika0.5 TKkurkuma0.5 TKmalts ingvers6 kinzas zariņi2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Sīpolu sagriež gredzenos, čili piparu sasmalcina. Uz lielas uguns eļļā apcep piparus un sīpolus, līdz tie kļūst mīksti.
2
Katlā uzvāra 2 litrus ūdens, tad samazina liesmu, pievieno ceptos sīpolus un piparus un vāra 5 minūtes.
3
Tomātus sasmalcina blenderī, biezeni pievieno katla saturam. Pievieno nevārītus rīsus, lēcas un vēlreiz visu uzvāra. Pievieno turku zirņus un garšvielas (izņemot kinzu). Gatavo vēl 20 minūtes.
4
Ļoti smalki sagriež kinzu un pārkaisa ar to zupu īsi pirms pasniegšanas.
Padoms: lai rīsi paspētu izvārīties un zupā nepaliktu cieti, labāk izmantot ātrās pagatavošanas rīsus.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensIngversKinzaKurkumaLēcasPaprikaRīsiTurku zirņiČiliDārzeņu zupasSīpoliKonservēti tomāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit