Bonduelle
Marokas virtuvei raksturīgas asas un intensīvas garšas. Šī tradicionālā zupa ar turku zirņiem dos siltumu, asās garšvielas stiprinās imunitāti. Šis ēdiens, kas apgādā organismu ar olbaltumvielu rezervēm, ir īpaši piemērots vēsiem vakariem.
40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 bundža tvaicētie turku zirņi 'Bonduelle'70 grīsi1 bundža tvaicētu lēcu 'Bonduelle'800 mlkonservēti tomāti savā sulā1 čili pipars1 sīpols2 TKmalta paprika0.5 TKkurkuma0.5 TKmalts ingvers6 kinzas zariņi2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Sīpolu sagriež gredzenos, čili piparu sasmalcina. Uz lielas uguns eļļā apcep piparus un sīpolus, līdz tie kļūst mīksti.

2

Katlā uzvāra 2 litrus ūdens, tad samazina liesmu, pievieno ceptos sīpolus un piparus un vāra 5 minūtes.

3

Tomātus sasmalcina blenderī, biezeni pievieno katla saturam. Pievieno nevārītus rīsus, lēcas un vēlreiz visu uzvāra. Pievieno turku zirņus un garšvielas (izņemot kinzu). Gatavo vēl 20 minūtes.

4

Ļoti smalki sagriež kinzu un pārkaisa ar to zupu īsi pirms pasniegšanas.

Padoms: lai rīsi paspētu izvārīties un zupā nepaliktu cieti, labāk izmantot ātrās pagatavošanas rīsus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!