15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
trešdaļa bundžas "Bonduelle" tvaicētu lēcu50 gvalrieksti7 žāvētas plūmes2 ķiploka daiviņas1 sīpols1 citrons3 ĒKaugu eļļa pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sakarsētā eļļā 2-3 minūtes cep pusgredzenos sagrieztus sīpolus, tad pievieno veselas žāvētas plūmes bez kauliņiem un veselas mizotas ķiploka daiviņas. Cep, līdz sīpoli ir gatavi.
2
Blenderī sasmalcina riekstus, pievieno apceptos sīpolus, sāli, piparus un citrona sulu un visu vēlreiz sablendē. Pēc tam pieber lēcas un blendē maisījumu, līdz tas kļūst viendabīgs.
Pastēte labi sader ar dārzeņiem.
Starp citu, šo pastēti var izmantot gan kā atsevišķu ēdienu, gan kā pildījumu pīrādziņu pagatavošanai!
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemCepšanaAugu eļļaCitroniLēcasĶiplokiŽāvētas plūmesviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiValrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit