25Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 glāzesrīsi, vārīti150 gsiers, rīvēts pēc garšassāls pēc garšastimiāns pēc garšastimiāns1 gab.olas2 ĒKmilti eļļa, cepšanai
Pagatavošana
1
Rīsiem pievieno rīvētu sieru, miltus, olu, sāli, timiānu un caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku. Mīca, līdz iegūta valkana, veidojama masa. Veido plācenīšus.
2
Pannā uzkarsē eļļu, cep plācenīšus pāris minūtes no katras puses, līdz tie ir zeltaini.
3
Tad plācenīšus liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.
Pasniedz kā kraukšķīgu uzkodu ar jogurta-ķiploku mērci (recepti meklē šeit), vai kā sātīgu piedevu pie dārzeņu biezzupas.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaMiltiOlasRīsiSiersRīsu ēdieniviegliIkdienas maltīteiTimiānssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit