20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gkonservētas baltās pupiņas3 ĒKolīveļļa0.5 ĒKcitronu sula2 ĒKtomātu pasta2 saujassakapāti pētersīļi100 gčorizo desa2 baltās zivs filejas (piemēram, menca)
Pagatavošana
1
Pupiņām nolej šķidrumu. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un apcep zivs gabaliņus pāris minūtes no katras puses. Tad pannā pievieno pupiņas, čorizo desas gabaliņus un tomātu pastu. Zivij pārlej citronu sulu. Visu nedaudz apmaisa, cenšoties nesadalīt zivs gabaliņus.
2
Pannai uzliek vāku un visu sutina 5–7 minūtes uz lēnas uguns, līdz zivs gatava un mīksta. Minūti pirms gatavošanas beigām visam pārkaisa pētersīļus (vai citus zaļumus).
3
Maltīti kārto šķīvjos un pasniedz, kamēr vēl silta.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVakariņu idejasCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlīveļļaPētersīļiTomātu pastaZivju un jūras produktu ēdieniSautējumiviegliIkdienas maltīteiCitronu sulaBaltās zivs filejaKonservētas pupiņasČorizo
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit