30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 lavaša sloksne350 gkūpināts lasis1 garais gurķis1 paciņa svaigais siers1 saujasakapātas dilles
Pagatavošana
1
Lasi sagriež sīkākos gabaliņos. Gurķi sagriež īsos salmiņos vai vēl smalkāk, ja tīk.
2
Uz virtuves dēlīša izklāj lavaša sloksni. To apziež ar svaigo sieru – var izvēlēties klasisko vai ar kādu garšu, kas katram pašam labāk tīk.
3
Tad svaigajam sieram virsū izkaisa laša gabaliņus, pēc tam gurķa gabaliņus, bet beigās pārkaisa dilles. Lavašu uzmanīgi aizrullē (no garākās malas).
4
Sarullēto lavašu pārgriež uz pusēm un katru pusi ietin pārtikas plēvē. Ievieto ledusskapī uz 15 minūtēm, lai atdzistu.
5
Pēc tam izņem un sagriež pasniegšanai.
Lai labi garšo!
Zivju un jūras produktu uzkodasDillesGurķiKūpināts lasisLavašsSvaigais siersBez termiskas apstrādesLavaša uzkodas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit