30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gVICI "Traditonal" Vistas gaļas, siera un baraviku pelmeņi2 ĒKsviests MĒRCEI:50 mlmajonēze150 mlbezpiedevu jogurts1 ĒKcitronu sula0.5 TKcukurs1 ĒKgraudu sinepes2 ĒKkaperi
Pagatavošana
1
Pelmeņus liek verdošā ūdenī, kad tas sāk burbuļot, vāra aptuveni divas minūtes.
2
Sakarsē cepeškrāsni līdz 220°C. Iesmērē veidni ar sviestu.
3
Pelmeņus nokāš, liek veidnē, pārlej ar kausētu sviestu un cep aptuveni 20–22 minūtes, līdz pelmeņi ir zeltaini.
4
Pa to laiku gatavo mērci, sajaucot visas sastāvdaļas.
5
Pasniedz pelmeņus ar mērci, kapātiem zaļumiem un glāzi vēsa kefīra. Ja vēlas piešķirt ēdienam pikantu noti, pievieno kapātu čili.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursGraudu sinepesKaperiPelmeņiSviestsGaļas ēdieniviegliMajonēzeIkdienas maltīteiCitronu sulaBezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit