240Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 ĒKčia sēklas280 ggrieķu jogurts220 mlmandeļu piens kivi mandeļu skaidiņas
Pagatavošana
1
Sagatavo četras glāzītes – katrā glāzītē ber pa krietnai ēdamkarotei čia sēklu. Atsevišķā traukā sajauc grieķu jogurtu ar kokosriekstu vai mandeļu pienu. Pēc tam vienlīdzīgi jogurta masu sadala starp četrām glāzītēm un samaisa ar čia sēklām.
2
Čia sēklu pudiņu liek ledusskapī vismaz uz 3–4 stundām vai nakti, ļaujot pudiņam uzbriest.
3
Kad tas gatavs ēšanai, no kivi izgreb mīkstumu un sasmalcini blenderī, līdz veidojas biezeņa konsistence. Kivi biezeni kārto glāzītēs virs čia pudiņa, dekorē ar mandeļu skaidiņām.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuGrieķu jogurtsKiviPudiņiviegliIkdienas maltīteiČia sēklasMandeļu piensMandeļu skaidiņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit