45Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gvārītas bietes2 ĒKolīveļļa3 TKvīna etiķis1 ĒKmedus2 vārītas olas2 ĒKgrieķu jogurts1 TKDižonas sinepes100 gspināti1 ĒKsaulespuķu sēklas1 ĒKlinsēklas
Pagatavošana
1
Bietes sagriež biezās ripiņās un apviļā ēdamkarotē eļļas, divās tējkarotēs etiķa un medū. Tad liek cepamtraukā un apcep 200°C aptuveni 20 minūtes. Pēc tam bietes izņem no krāsns un nedaudz atdzesē.
2
Atlikušo eļļu un etiķi, grieķu jogurtu un sinepes sajauc mērcītē.
3
Salātu bļodā saber spinātus, saulespuķu sēkliņas, linsēklas, apceptās bietes un sagrieztas vārītās olas. Visu kārtīgi samaisa.
4
Salātus liek šķīvī un tieši pirms pasniegšanas pārlej ar nupat pagatavoto mērci.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVakariņu idejasCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBietesGrieķu jogurtsLinsēklasMedusOlasOlīveļļaSaulespuķu sēklasSpinātiDārzeņu salātiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteVīna etiķisDižonas sinepesBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit