120Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
430 gdateles180 gvalrieksti10 ĒKkakao2 TKvaniļas ekstrakts2 TKūdens šķipsnasāls4 ĒKkļavu sīrups2 ĒKaugu eļļa
Pagatavošana
1
Virtuves kombainā saber dateles, valriekstus, sešas ēdamkarotes kakao, tējkaroti vaniļas ekstrakta, ūdeni un sāli. Visu samaļ, līdz iegūta viendabīga masa.
2
Ietauko taisnstūra kūkas formu vai izklāj to ar cepampapīru. Tad iegūto "mīklu" ieklāj formā un izlīdzina.
3
Nelielā bļodā sajauc atlikušo kakao un vaniļas ekstraktu, pievienojot arī kļavu sīrupu un eļļu. Visu samaisa, līdz izveidojusies pastai līdzīga glazūra. To uzklāj brauniju pamatnei. Brauniju liek ledusskapī un atdzesē vismaz 2 stundas. Pēc tam izņem no ledusskapja, sagriež gabaliņos un pasniedz.
Ēdieni bērniemSvaigēšanaĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuAugu eļļaDatelesKļavu sīrupsŪdensŠokolāde un konfektesCiti saldēdieniBez termiskas apstrādesKakaoValriekstiVaniļas ekstrakts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit