10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
10 gab.redīsi2 gurķi1 glāzekonservēti turku zirņi saujapētersīļu zaļumi pēc garšasdilles MĒRCEI:2 ĒKolīveļļa2 ĒKlaima sula šķipsnacukurs pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Redīsus sagriež ceturtdaļās, gurķus – ripiņās vai pusripās.
2
Turku zirķiem nolej šķidrumu (to vari izmantot bezē cepumiņu pagatavošanai). Pētersīļiem un dillēm atdala lapiņas. Visas salātu sastāvdaļas liek bļodā.
3
Gatavo mērci, visas mērces sastāvdaļas liekot burciņā un sakratot.
4
Pārlej salātus ar mērci un pasniedz.
Padoms: ja vēlies, vari pievienot salātiem arī rukolu, saplucinātu ledussalātu, spinātu lapiņas vai gatavo salātlapu maisījumu.
Lai labi garšo!
Ēdieni vegāniemLieldienu receptesPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCukursDillesGurķiLaimsPētersīļiRedīsiTurku zirņiDārzeņu salātiBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit