Sastāvdaļas
Pagatavošana
Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku kubiņos. Sīpolu un ķiplokus nomizo, sīki sakapā. Kinzu sakapā. Čili piparu sakapā. Laimam norīvē mizu, izspiež sulu.
Pannā vai dziļā katlā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 2–3 minūtēm pievieno gaļu, turpina cept 5–6 minūtes, tad pievieno ķiplokus, čili piparus, tomātu pastu, cukuru, apmaisa un cep vēl 2–3 minūtes.
Pievieno pannas saturam papriku, cep 2-3 minūtes. Iemaisa kukurūzu, pupiņas, sasmalcinātus tomātus, laima mizu un sulu, sāli, visu apmaisa un sutina zem vāka uz nelielas uguns aptuveni 15 minūtes, līdz visas garšas ir "saprecējušās".
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kinzas zaļumiem. Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Ja vēlas, var celt galdā kā ballīšu uzkodu, papildinot ar kukurūzas čipsiem.
Lai labi garšo!