6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
1 paciņa krēmsiers8 redīsi2 ĒKsakapāti pētersīļi1 ĒKlociņi pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Bļodiņā liek istabas temperatūrā noturētu krēmsieru bez piedevām. Redīsus nomazgā, apgriež saknītes un sarīvē.
2
Tad redīsus pieber krēmsieram. To pašu izdara ar sakapātiem pētersīļiem un lociņiem.
3
Visu samaisa, līdz krēmsiers ar piedevām sajaucies.
4
Pēc garšas beigās pievieno sāli un piparus.
5
Smēriņu ziež uz maizītēm.
Ja netiek viss apēsts uzreiz, var glabāt ledusskapī pāris dienas. Lai labi garšo!
BrokastisBērnu ballītes ēdieniKanapē un sviestmaizesSiera un biezpiena uzkodasDažādas uzkodasPipariPētersīļiSīpollokiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesKrēmsiersPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit