30Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 ĒKsviests1 smalki kapāts puravs1 smalkās šķēlītēs sagriezts burkāns1 smalkās škēlītēs sagriezts pastinaks1 ķiploka daiviņa1 TKsāls2 ĒKSanta Maria zivju garšvielas ar citronu2 ĒKkviešu milti300 mlzivs buljons300 mlsauss baltvīns300 mlsaldais krējums500 ggabaliņos sagriezta mencas vai laša fileja20 gkapātas dilles
Pagatavošana
1
Ielieciet pannā sviestu un apcepiet 2 minūtes puravus, burkānus, pastinakus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.
2
Pievienojiet zivs buljonu, vīnu un saldo krējumu, vāriet aptuveni 10 minūtes uz mazas uguns.
3
Pievienojiet zivi, uzvāriet un vāriet vēl 5 minūtes (līdz zivs ir gatava).
4
Tieši pirms pasniegšanas pievienojiet dilles un pasniedziet kopā ar maizi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit