*Reklāmraksti 2017 - 882
Foto: Santa Maria
Krēmīgā zivju zupa ir lieliska! Lieciet visu vienā katlā, uzvāriet un izbaudiet!
30Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 ĒKsviests1 smalki kapāts puravs1 smalkās šķēlītēs sagriezts burkāns1 smalkās škēlītēs sagriezts pastinaks1 ķiploka daiviņa1 TKsāls2 ĒKSanta Maria zivju garšvielas ar citronu2 ĒKkviešu milti300 mlzivs buljons300 mlsauss baltvīns300 mlsaldais krējums500 ggabaliņos sagriezta mencas vai laša fileja20 gkapātas dilles

Pagatavošana

1

Ielieciet pannā sviestu un apcepiet 2 minūtes puravus, burkānus, pastinakus un ķiplokus kopā ar sāli, zivju garšvielu ar citronu un kviešu miltiem.

2

Pievienojiet zivs buljonu, vīnu un saldo krējumu, vāriet aptuveni 10 minūtes uz mazas uguns.

3

Pievienojiet zivi, uzvāriet un vāriet vēl 5 minūtes (līdz zivs ir gatava).

4

Tieši pirms pasniegšanas pievienojiet dilles un pasniedziet kopā ar maizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!