10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
140 gkrēmsiers1 TKmārrutki1 ĒKcitronu sula1 ĒKdilles100 gkūpināts lasis pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Bļodiņā liek krēmsieru, mārrutkus un citronu sulu. Visu kārtīgi samaisa un pievieno sāli un piparus.
2
Kūpināto lasi smalki sagriež ar nazi, lai iegūtu nelielus gabaliņus. Tad pievieno krēmsieram kopā ar sakapātām dillēm un kārtīgi samaisa.
Smēriņu var pasniegt uzreiz vai nedaudz noturēt ledusskapī, lai sajauktos garšas. Ēd ar maizītēm vai krekeriem.
BrokastisĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiZivju un jūras produktu uzkodasSiera un biezpiena uzkodasKūpināts lasisMelnie pipariMārrutkiKrēmsiersPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit