5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 kruasāns2 šķēleskūpināts lasis lapu salāti0.5 avokado pēc garšascitronu sula
Pagatavošana
1
Salātlapas noskalo, nosusina.
2
Avokado izņem kauliņu, nomizo, sagriež plānās šķēlēs un pārslaka ar citronu sulu, lai šķēlītes nezaudētu skaisto krāsu.
3
Kūpinātu lasi sagriež plānās šķēlītēs.
4
Kruasānu ar asu nazi gareniski pārgriež uz pusēm.
5
Kruasāna iegriezumā liek salātlapu, tad kūpinātu lasi un visbeidzot avokado šķēlītes.
Padoms: Ja vēlies, lai kruasāna pildījums ir vēl bagātīgāks, vari to papildināt ar šķēlītēs sagrieztām olām, zaļumiem un majonēzes mērci.
Lai labi garšo!
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniVakariņu idejasMātes dienas ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasKanapē un sviestmaizesAvokadoLapu salātiviegliIkdienas maltīteiCitronu sulaViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesKruasāni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit