Foto: Publicitātes attēls
Nedaudz pikantas pildītās olas – ar tunci un Dižonas sinepēm. Labs veids, kā notiesāt Lieldienās neapēstās olas vai pasniegt viesiem interesantu uzkodu.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
8 vārītas olas1 gab.bundža tuncis savā sulā vai eļļā3 ĒKgrieķu jogurts0.5 TKDižonas sinepes pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari

Pagatavošana

1

Vārītās olas sagriež gareniski uz pusēm, izņem dzeltenumus.

2

Viendabīgā konsistencē sablenderē grieķu jogurtu, sinepes, tunci (bez šķidruma vai eļļas) un olu dzeltenumus, pievienojot sāli un melnos piparus.

3

Olu baltumus piepilda ar iegūto masu, un ēdiens gatavs!

Recepti piedāvā uztura speciāliste Jevgēnija Jansone

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!