35Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gčili "con carne" (maltās gaļas sautējums ar pupiņām)300 gsiers2 olas4 tortiljas400 gmango salsa200 gskābs krējums eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Tortilju pilda ar čili "con carne" masu un sieru, pēc tam kārtīgi satin, lai abi gali būtu ciet.
"Tasty" padoms: Maltās gaļas un pupiņu masu var pagatavot arī pats. Pannā nelielā eļļas daudzumā apbrūnina malto gaļu, kurai pievienota asā čili mērce. Neilgi pirms cepšanas beigām pievieno arī konservētas pupiņas, lai viss uzsildītos.
2
Pārsmērē ar sakultu olu un fritē, līdz tortilja kļūst zeltaini brūna.
3
Čimičangu pasniedz kopā ar skābu krējumu un mango salsu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepšanaMeksikāņu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaOlasSiersSkābais krējumsTortiljasGaļas ēdienividēji
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit