30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 tortiljas1 neliela vistas fileja1 saujaspināti2 pētersīļa zariņi0.5 paprika3 gab.redīsi1 ĒKlaima sula
Pagatavošana
1
Redīsus sagriež šķēlītēs. Pētersīļiem atdala lapiņas (kātus vari ievietot ledusskapī vai saldētavā un izmantot buljona pagatavošanai). Papriku sagriež stienīšos vai kubiņos.
2
Novāra vistas fileju, sekojot šī padomraksta norādījumiem. Vistu sagriež strēmelītēs vai kubiņos.
3
Tortiljas uzsilda mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī. Tad katrai tortiljai uzklāj mērci, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem.
Padoms: vari mērci aizstāt ar pāris karotēm bezpiedevu jogurta, kam pievienots nedaudz pesto.
4
Uz katras tortiljas liek pētersīļu, paprikas, vistas, spinātu un redīsu ripiņu joslas. Visu pārslaka ar laima sulu.
5
Tortilju maliņas noloka, lai nekas nekristu ārā. Pasniedz ietītu salvetēs.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesMeksikāņu nacionālā virtuveLaimsPaprikaRedīsiSpinātiTortiljasGaļas ēdieniViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit