tako vrapi tortiljas ēdiens
Foto: Shutterstock
Tortiljas ar ļoti veselīgu un pavasarīgi svaigu pildījumu – vārītu vistas fileju, spinātiem, zaļumiem un kraukšķīgām redīsu ripiņām. Spirgtumiņam papildini tās ar vieglu mērci un laima sulu. Garšo vēl labāk nekā izskatās!
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 tortiljas1 neliela vistas fileja1 saujaspināti2 pētersīļa zariņi0.5 paprika3 gab.redīsi1 ĒKlaima sula

Pagatavošana

1

Redīsus sagriež šķēlītēs. Pētersīļiem atdala lapiņas (kātus vari ievietot ledusskapī vai saldētavā un izmantot buljona pagatavošanai). Papriku sagriež stienīšos vai kubiņos.

2

Novāra vistas fileju, sekojot šī padomraksta norādījumiem. Vistu sagriež strēmelītēs vai kubiņos.

3

Tortiljas uzsilda mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī. Tad katrai tortiljai uzklāj mērci, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem.
Padoms: vari mērci aizstāt ar pāris karotēm bezpiedevu jogurta, kam pievienots nedaudz pesto.

4

Uz katras tortiljas liek pētersīļu, paprikas, vistas, spinātu un redīsu ripiņu joslas. Visu pārslaka ar laima sulu.

5

Tortilju maliņas noloka, lai nekas nekristu ārā. Pasniedz ietītu salvetēs.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!