Foto: Publicitātes foto
Īsts baudījums gardēžiem – ar labu vīnu un svaigu franču maizīti!
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
40 grozīnes50 gbrūnais cukurs2 ĒKcitronu sula2 ĒKbaltvīna etiķis3 ĒKmedus0.5 TKčili pulveris250 gzemenes cietais siers 'Džiugas' pasniegšanai

Pagatavošana

1

Pirmās 6 sastāvdaļas karsē uz mazas uguns apmēram 15 minūtes.

2

Zemenes sagriež gabaliņos, pievieno katliņa saturam un karsē vēl 10–20 minūtes, līdz masa sabiezē.

3

Salej sterilā stikla burkā, ļauj atdzist.

Izbauda ar cieto sieru "Džiugas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!