8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
40 grozīnes50 gbrūnais cukurs2 ĒKcitronu sula2 ĒKbaltvīna etiķis3 ĒKmedus0.5 TKčili pulveris250 gzemenes cietais siers 'Džiugas' pasniegšanai
Pagatavošana
1
Pirmās 6 sastāvdaļas karsē uz mazas uguns apmēram 15 minūtes.
2
Zemenes sagriež gabaliņos, pievieno katliņa saturam un karsē vēl 10–20 minūtes, līdz masa sabiezē.
3
Salej sterilā stikla burkā, ļauj atdzist.
Izbauda ar cieto sieru "Džiugas".
Ass un pikants ēdiensVārīšanaPasniegt atdzesētuBrūnais cukursZemenesRozīnesBaltvīna etiķisČili piparu pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit