10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 saujaslapu salāti1 tomāti1 gurķis90 gtuncis savā sulā3 ĒKvārīti rīsi8 melnās olīvas2 ĒKfetas siers pēc garšaspētersīļu zaļumi2 ĒKcitronu sula pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Salātlapas noskalo, nosusina ar papīra dvieli.
2
Tomātus un gurķus sagriež gabaliņos.
3
Sieru sadrupina.
4
Tuncim nolej sulu.
5
Uz šķīvja kārto salātlapas, tad rīsus, tomātus, gurķus, tunci un olīvas.
6
Salātus pārkaisa ar siera gabaliņiem, pārber ar kapātiem pētersīļiem un pārslaka ar citronu sulu.
Padoms: fetas sieru vari aizstāt ar brinzu.
Lai labi garšo!
LaunagsMazkaloriju ēdieniFetas siersGurķiLapu salātiMelnie pipariPētersīļiTomātiTuncis savā sulāZivju un jūras produktu salātiCitronu sulaViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesMelnās olīvas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit