tunča salāti ar olīvām un rīsiem ēdiens
Foto: Shutterstock
Zibenīgi pagatavojami, veselīgi un sātīgi salāti, kuros vari izmantot no vakariņām pāri palikušos vārītos rīsus. Nebūs jānopūlas arī ar mērces gatavošanu, atliks vien pārslacīt visas sastāvdaļas ar citronu sulu un gardie salāti būs gatavi.
10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 saujaslapu salāti1 tomāti1 gurķis90 gtuncis savā sulā3 ĒKvārīti rīsi8 melnās olīvas2 ĒKfetas siers pēc garšaspētersīļu zaļumi2 ĒKcitronu sula pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Salātlapas noskalo, nosusina ar papīra dvieli.

2

Tomātus un gurķus sagriež gabaliņos.

3

Sieru sadrupina.

4

Tuncim nolej sulu.

5

Uz šķīvja kārto salātlapas, tad rīsus, tomātus, gurķus, tunci un olīvas.

6

Salātus pārkaisa ar siera gabaliņiem, pārber ar kapātiem pētersīļiem un pārslaka ar citronu sulu.

Padoms: fetas sieru vari aizstāt ar brinzu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!