Cep plānās pankūkas, sekojot šīs receptes norādījumiem.
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 ĒKsviests šķipsnasāls4 ĒKapelsīnu marmelāde60 mlsauss baltvīns
Pagatavošana
1
Pannā, kur ceptas pankūkas, izkausē sviestu, pievieno marmelādi (ja iespējams, izvēlies rūgto apelsīnu marmelādi).
2
Kad marmelāde sāk burbuļot, pievieno vīnu, apmaisi pannas saturu un uz nelielas uguns tvaicē 3–4 minūtes. Tad pievieno sāli un iemaisi.
3
Liec pannā trīsstūru formā salocītas pankūkas un sutini pāris minūtes no katras puses, līdz tās ir piesūkušās ar gardo mērci un izsilušas.
Ja vēlies, vari pankūkas pasniegt, papildinot ar saldējumu vai putukrējumu.
Lai labi garšo!
Vakariņu idejasMātes dienas ēdieniCepšanaPannā cepts ēdiensFranču nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasSviestsPankūkasvidējiIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteMarmelādeBaltvīnssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit