Laura Grēviņa, 'Viensplusviens.lv'
Vasara ir salātu laiks, vai ne? Nesen pat mans vīrs teica, ka ir gatavs visu vasaru ēst vakariņās salātus, tikai ar vienu nosacījumu – tiem jābūt sātīgiem. Neesam "majonēžaino" salātu piekritēji, tādēļ daļēji tas ir izaicinājums – pagatavot tādus salātus,no kuriem ir paēdis arī vīrietis. Katru dienu gan salātus vakariņās neēdam, bet šad tad gan. Lūk, recepte, vienam vakariņu (vai pusdienu) variantam. Recepte 2 personām.
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
5 jaunie kartupeļi2 Balticovo olas (var arī vairāk)70 gsalātu maisījums150 gtuncis savā sulā (tīrā masa)1 mīksts avokado200 gķiršu tomāti MĒRCEI:1 ĒKolīveļļa1 TKDižonas sinepes1 TKbaltvīna etiķis0.5 TKcitrona sula pēc garšasjūras sāls, svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Uzvāri kartupeļus un olas. Atdzesē un sagriez gabalos.

2

Sajauc salātus ar tunci, kartupeļiem, olām, sagrieztu avokado un ķiršu tomātiņiem.

3

Sajauc mērces sastāvdaļas un pievieno salātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!