25Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
100 mlnerafinēta olīveļļa10 ķiploka daivas1 TKsarkano piparu pārslas500 gtīģergarneles1 citrons80 mlspāņu brendijs vai sausais šerijs pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari3 TKsasmalcināti pētersīļi1 bagete
Pagatavošana
1
Dziļajā pannā uzkarsē eļļu, pievieno ķiplokus un sarkano piparu pārslas.
2
Sautē aptuveni minūti, līdz ķiploki paliek maigi brūni.
3
Uzgriežot lielāku gatavošanas temperatūru, pievieno garneles, citrona sulu un spāņu brendiju vai šeriju.
4
Samaisa un sautē aptuveni 3 minūtes, līdz garneles kļūst rozā.
5
Pasniedz ar svaigu bageti no pannas vai šķīvja, pirms tam pārkaisot ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem pētersīļiem.
Zivju un jūras produktu uzkodasBageteOlīveļļaTīģergarnelesZivju un jūras produktu ēdieniCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit