180Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
brekši garšvielas ķiploki sīpoli
Pagatavošana
1
Svaigus brekšus izķidā, izplēš uz pusēm, lai izskatās pēc butēm. Protams, pirms tam ir jānotīra zvīņas, bet nevajag būt ļoti pedantiskam šajā jautājumā – dažas jau var arī palikt.
2
Ja ķidas tikušas uz gaļas, zivi noskalo, bet tad ar papīra dvieli tā jāapslauka.
3
Ierīvē ar vegetu, var uzbērt ķiploku sāli un liek uz 40 minūtēm apžāvēt – bez vāka! Zvīņoto pusi liek uz leju.
4
Pēc 20 minūtēm virsū saliek ķiplokus, kas sagriezti plānās ripiņās, un sīpolus. Tad liek vāku virsū un divas stundas kūpina, jāizmanto slapja malka, sausa te nekādā gadījumā nederēs.
Tas arī viss! Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesŽāvēšana, kaltēšanaZivju un jūras produktu uzkodasBreksisGaršvielas un garšaugiZivju un jūras produktu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit