Foto: Shutterstock
Kraukšķīgas ziedkāpostu rozetes, kas, pateicoties bietēm, ieguvušas koši rozā toni, būs ne vien gards, bet arī īpaši glīts ziemas krājumu papildinājums.
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 liels ziedkāposts1 liela biete ķiploka daiviņas MARINĀDEI:700 mlūdens120 mletiķis2 ĒKsāls4 smaržīgie pipari

Pagatavošana

1

Ziedkāpostam atdala rozetes. Bieti nomizo, sagriež gabaliņos. Ķiplokus nomizo, sakapā.

2

Dārzeņus pamīšus ar ķiplokiem liek sterilizētās burkās.

3

Ūdeni uzvāra, pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un maisa, līdz sāls izšķīdis. Karstu pārlej dārzeņiem, līdz tie ir nosegti.

4

Aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vākiem uz leju, atdzesē un uzglabā vēsā, tumšā vietā.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!