8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 liels ziedkāposts1 liela biete ķiploka daiviņas MARINĀDEI:700 mlūdens120 mletiķis2 ĒKsāls4 smaržīgie pipari
Pagatavošana
1
Ziedkāpostam atdala rozetes. Bieti nomizo, sagriež gabaliņos. Ķiplokus nomizo, sakapā.
2
Dārzeņus pamīšus ar ķiplokiem liek sterilizētās burkās.
3
Ūdeni uzvāra, pievieno pārējās marinādes sastāvdaļas un maisa, līdz sāls izšķīdis. Karstu pārlej dārzeņiem, līdz tie ir nosegti.
4
Aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vākiem uz leju, atdzesē un uzglabā vēsā, tumšā vietā.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniMarinēšanaKonservēšanaEbreju nacionālā virtuvePasniegt atdzesētuBietesEtiķisĶiplokiŪdensMarinēšanaSalāti ziemaiviegliIkdienas maltīteiSmaržīgie pipariZiedkāpostisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit