20Minūtes
17Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 ķīnas kāposts1 glāzerīsi2 kūpinātas vistas filejas4 tomāti4 gurķi4 āboli2 sīpoli1 paprika2 konservētas sarkanās pupiņas bundžā1 bundžiņa konservētas kukurūzas pēc garšaspētersīļa zaļumi MĒRCEI:1 paciņa majonēzes3 ķiploka daiviņas200 gskābs krējums1 ĒKmārrutki pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Rīsus novāra, atdzesē, liek lielā bļodā vai katlā.
2
Kamēr rīsi vārās, gatavo mērci. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi, liek bļodiņā. Pievieno pārējās mērces sastāvdaļas, visu samaisa.
3
Dārzeņus un vistu sagriež kubiņos. Pētersīļus sakapā. Pupiņām un kukurūzai nolej šķidrumu.
4
Dārzeņus, gaļu, kukurūzu un pupiņas pievieno rīsiem, visu pārlej ar mērci un samaisa.
5
Pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGurķiKukurūzaKūpināta vistaMārrutkiPaprikaPētersīļiRīsiSkābais krējumsTomātiĀboliĶiplokiGaļas salātiviegliMajonēzeSīpoliMārtiņdienas cienastsĶīnas kāpostsIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesKonservētas pupiņassalsPupiņu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit