20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 glāzesturku zirņi1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.burkāns1 TKangļu sinepes1 TKvusteršīras mērce pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Smalki sagriež sīpolu un uz rupjās rīves sarīvē burkānu. Sakarsē pannā olīveļļu un viegli apcep dārzeņus.
2
Caurdurī nokāš konservētos turku zirņus un pievieno dārzeņiem pannā. Var izmantot arī sālsūdenī vārītus turku zirņus.
3
Iespiež ķiploka daiviņu, pievieno piparus, angļu sinepes un tējkaroti Vusteršīras mērces.
4
Saplucina spinātu lapiņas un iemaisa pannā. Sutina trīs minūtes, tad nogriež liesmu un atstāj garšām savilkties.
Sautējumu var ēst gan karstu, gan jau atdzisušu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemCepšanaBurkāniPipariTurku zirņiĶiplokiDārzeņu ēdieniSautējumiviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiAngļu sinepesVusteras mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit