Foto: DELFI
Lai darba dienās nebūtu jākar zobi vadzī, vērts brīvdienās iegādāties pāris bundžiņas turku zirņu, ko ātri pārvērst garšīgos sautējumos. Apcep pannā sīpolus, burkānus un ķiplokus, piešauj zirņus un sātīgas vakariņas gatavas!
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 glāzesturku zirņi1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.burkāns1 TKangļu sinepes1 TKvusteršīras mērce pēc garšaspipari

Pagatavošana

1

Smalki sagriež sīpolu un uz rupjās rīves sarīvē burkānu. Sakarsē pannā olīveļļu un viegli apcep dārzeņus.

2

Caurdurī nokāš konservētos turku zirņus un pievieno dārzeņiem pannā. Var izmantot arī sālsūdenī vārītus turku zirņus.

3

Iespiež ķiploka daiviņu, pievieno piparus, angļu sinepes un tējkaroti Vusteršīras mērces.

4

Saplucina spinātu lapiņas un iemaisa pannā. Sutina trīs minūtes, tad nogriež liesmu un atstāj garšām savilkties.

Sautējumu var ēst gan karstu, gan jau atdzisušu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!