11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
0.5 ķīnas kāposts0.5 neliels sarkanais kāposts1 granātābols6 konservētu persiku pusītes1 pētersīļu buntīte MĒRCEI:5 ĒKrapšu eļļa1 laims (rīvēta miziņa un sula)1 ĒKfranču sinepes1 ĒKbrūnais cukurs pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Abu veidu kāpostus sagriež plānās strēmelītēs. Persikus sagriež šķēlītēs. Pētersīļus sīki sakapā.
2
Gatavo mērci, liekot visas sastāvdaļas aizvākojamā burciņā un sakratot, līdz iegūta viendabīga mērce.
3
Kāpostus, persikus un pētersīļus liek bļodā, pārlej ar mērci un samaisa.
4
Dekorē ar granātābolu sēkliņām un pasniedz.
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBrūnais cukursLaimsPētersīļiSarkanais kāpostsDārzeņu salātiĶīnas kāpostsIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKonservēti persikiRapšu eļļaFranču sinepesGranātāboli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit