Krēmīgā puravu mērcē sautēta putnu gaļa būs lielisks aizdars krāsnī ceptiem dārzeņiem, kartupeļu biezenim vai vienkārši vārītiem rīsiem.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gtītara fileja1 gab.puravi1 saujamilti1 ĒKDižonas sinepes2 ĒKsinepju sēklas100 mlbaltvīns100 mlsaldais krējums pēc garšasolīveļļa pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Tītara filejas gabaliņus sagriež kumosa izmēros. Apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm, apslaka ar olīveļļu.
2
Filejas no abām pusēm eļļā apcep zeltainas. Pievieno gredzenos sagrieztus puravus. Visu apcep, ik pa laikam apmaisot.
3
Pielej vīnu, uzliek pannai vāku un lēni sutina apmēram 10 minūtes. Pievieno sinepes un sinepju sēklas. Pielej saldo krējumu. Sutina vēl piecas minūtes. Ja šķiet, ka vīns devis rūgtumu, pielej vēl nedaudz saldā krējuma.
4
Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai ceptiem dārzeņiem.
Recepti iesūtījusi Silvija
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniOlīveļļaPipariSaldais krējumsSinepesTītara filejaBaltvīnsPuraviDižonas sinepes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit