Ātri pagatavojams un ļoti veselīgs paēdiens, ko likt uz maizītes vai ar ko aizdarīt krāsnī ceptus kartupeļus un siļķi. Ja sarkanais sīpols šķiet par sīvu, aizstāj to ar šalotes sīpolu. Vasarā droši piegriez klāt smalki sakapātus redīsus.
10Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gbiezpiens1 saujasīpolloki1 saujadilles2 gab.sarkanais sīpols250 gskābais krējums
Pagatavošana
1
Vājpiena biezpienu sajauc ar 12% krējumu. Ja domā par slaido līniju, pusi krējuma aizstāj ar grieķu jogurtu.
2
Pievieno smalki sakapātas dilles, lociņus un sarkanos sīpolus.
3
Visu rūpīgi apmaisa. Pēc garšas pievieno maķenīt svaigi maltus piparus.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemSiera un biezpiena uzkodasBiezpiensDillesSarkanie sīpoliSkābais krējumsSīpollokiGavēņa laika ēdieniBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit