30Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzevārīti makaroni paprikas ceturtdaļa1 tomāts2 ĒKkonservētas pupiņas1 ĒKkonservēta kukurūza0.5 neliels sarkanais sīpols zaļumi VINEGRETA MĒRCEI:2 ĒKrapšu eļļa4 ĒKlaima sula pēc garšasrīvēta laima miziņa1 TKgraudu sinepes šķipsnasāls1 TKcukurs
Pagatavošana
1
Makaronus novāra, sekojot instrukcijai uz paciņas, nokāš un atdzesē.
2
Pupiņām un kukurūzai nolej lieko šķidrumu. Papriku un tomātu sagriež nelielos gabaliņos. Sīpolu nomizo, sagriež plānos pusgredzenos.
3
Makaronus liek bļodā, pievieno pārējās salātu sastāvdaļas. Visu pārlej ar mērci, ko gatavo, liekot visas sastāvdaļas bļodiņā un ar dakšu samaisot viendabīgā emulsijā.
4
Pārkaisa ar kapātiem zaļumiem (lociņi, kinza, pētersīļi, baziliks), samaisa un pasniedz.
Lai labi garšo!
Padoms: ja vēlies, lai maltīte ir īpasi veselīga, izvēlies pilngraudu makaronus.
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemVārīšanaMeksikāņu nacionālā virtuvePasniegt atdzesētuCukursGaršvielas un garšaugiGraudu sinepesLaimsMakaroniPaprikaSarkanie sīpoliTomātiMakaronu salātiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKonservētas pupiņasRapšu eļļasalsKonservēta kukurūza
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit